Før klatrecamp: Husk betaling innen fristen!

Vi anser deltagelse på klatrecamp for endelig bekreftet så snart forhåndsbetaling er mottatt. Vi har alltid stor pågang og mange på venteliste. Plasser som ikke er betalt i tide tilbys de som står på ventelisten.

Betalingsinformasjon 2019

Kontonummer: 61880519882
Beløp: Kr 2.500
Merk innbetalingen: Ukenr og barnets navn
Betalingsfrist: 10. mai

 

Når klatrecampen er i gang:

Tidspunkt og oppmøte

Mandag til fredag kl. 08:00 – 15:30. Mulig å levere barna fra kl. 07:45 og hente dem innen kl. 15:45 på klatresenteret i Løkkegata 11.

Ukeplan

Nedenfor er vår plan for uka. Hovedregelen er at vi starter hver dag inne i klatresenteret med det vi kaller klatreskole. Da lærer vi om utstyr, knute og kameratsjekk - og selvfølgeIig klatrer vi også. Senere på dagen forflytter vi oss ut til ulike uteaktiviteter. Noen av uteaktivitetene er mer væravhengige enn andre, så det kan hende vi omrokkerer på dagene.

Viktig å ha med hver dag

Drikke og matpakke til to matpauser. Høyt aktivitetsnivå hele dagen gir sultne barn. På fredag holder det med en matpakke, da står Tyrili for grilling i siste matpause. 

Klær og sko for å være i aktivitet inne, og ute i all slags vær: klatretøy, regntøy og badetøy.  Barna får en egen plass hele uka, så det er mulig å pakke en sekk med uteklær og badetøy som kan stå hos oss. Som nevnt kan det bli endringer i planen på kort varsel, så det er best å være forberedt på alt!

Få kontakt med oss

Hvis du trenger å snakke med oss i løpet av dagen, kan du prøve å ringe klatresenteret på (+47) 4747 4003. Hvis vi er ute på tur, eller fullt opptatt med aktivitet, kan det være vanskelig å få svar. Da kan du ringe eller sende en SMS til Rune Osvold (+47) 950 57 909.