På klatre- og friluftscamp fyller vi dagene med klatreskole innendørs og uteaktivitet der barna får sette nye ferdigheter ut i praksis. Vi får også god tid til lek og moro. For barn i 1.-7. klasse.

Datoer 2024

  • Uke 26: -- FULLTEGNET -- Mandag 24. juni - fredag 28. juni.
  • Uke 33: -- FULLTEGNET -- Mandag 12. august - fredag 16. august.
  • Påmelding blir tilgjengelig på denne siden lørdag 6. april kl 09:00.

 

Opplegg og innhold

På klatreskole lærer barna om utstyret som brukes til klatring, kameratsjekk og åttetallsknute. Hver dag starter vi med klatring inne på klatresenteret, og trener på klatring, buldring og nedfiring. To dager avslutter vi dagen med uteaktivitet i lokalmiljøet. Tre av dagene drar vi litt lengre avgårde på tur.

Vi har en dag med uteklatring og rappellering på Fåberg klatrefelt, og en dag med buldring på Stange. Ved Sør-Mesna har vi natursti, kanopadling og andre aktiviteter. Uka avsluttes med bruskasseklatring, natursti og grilling. 

For ordens skyld må vi ta forbehold om endringer i programmet. Klatring utendørs er væravhengig. Hvis været hele uka blir veldig dårlig, kan det skje at vi ikke får gjennomført som vi ønsker. I så fall strekker vi oss langt for å finne gode alternativer, slik at barna likevel får en god opplevelse. 

 

 

Tidspunkt

Klatre- og friluftscamp gjennomføres i første og siste uke i sommerferien. Klatrecampen varer fra mandag til fredag kl. 08:30-15:30. Barna kan leveres fra kl. 07:45 og hentes innen kl. 15:45.

Klær og utstyr

Alt av nødvendig utstyr er inkludert i prisen. Klær som er lett å bevege seg i anbefales (skjørt er upraktisk). Ha med klær for å være ute i all slags vær alle dager!

Mat og drikke

Det er høyt aktivitetsnivå, og vi har to matpauser hver dag. Alle må ha med egen drikkeflaske og dobbel matpakke. På fredag holder det med en mindre matpakke, vi avslutter uka med felles grilling. 

Pris

Kr 2.950.