På klatre- og friluftscamp fyller vi dagene med klatreskole innendørs og uteaktivitet der barna får sette nye ferdigheter ut i praksis. Vi får også tid til lek, moro og bading. For barn i 1.-7. klasse.

Datoer 2023

  • Uke 25: Mandag 19. juni - fredag 23. juni.
  • Uke 33: Mandag 14. august - fredag 18. august.
  • Påmelding for begge uker åpner 1. påskedag: 9. april kl 09:04.

 

Opplegg og innhold

På klatreskole lærer barna om utstyret som brukes til klatring, kameratsjekk og åttetallsknute. Hver dag starter vi inne på klatresenteret, og der trener vi på klatring, buldring og nedfiring. To dager benytter vi lokalmiljøet til uteaktivitet, og tre dager drar vi avgårde på tur.

Vi har en dag med uteklatring og rappellering på Fåberg klatrefelt, og en dag med buldring på Stange. Hvis været er bra, klarer vi ofte å snike inn litt bading på flere dager, men dagen på Sør-Mesna kan er det i hvertfall tid til mye bading, kanopadling og andre aktiviteter. Den siste dagen har vi bruskasseklatring, natursti og grilling i nærområdet. 

For ordens skyld må vi ta forbehold om endringer i programmet. Hvis været hele uka blir veldig dårlig, kan det skje at vi ikke får gjennomført som vi ønsker. I så fall strekker vi oss langt for å finne gode alternativer, slik at barna likevel får en god opplevelse. 

 

 

Tidspunkt

Klatre- og friluftscamp gjennomføres i første og siste uke i sommerferien. Klatrecampen varer fra mandag til fredag kl. 08:30-15:30. Barna kan leveres fra kl. 07:45 og hentes innen kl. 15:45.

Klær og utstyr

Alt av nødvendig utstyr er inkludert i prisen. Klær som er lett å bevege seg i anbefales (skjørt er upraktisk). Ha med klær for å være ute i all slags vær (klatretøy, regntøy og badetøy) – alle dager!

Mat og drikke

Det er høyt aktivitetsnivå, og vi har to matpauser hver dag. Alle må ha med egen drikkeflaske og dobbel matpakke. På fredag holder det med en mindre matpakke, vi avslutter uka med felles grilling. 

Pris

Kr 2.950.