logo

Endre skriftstørrelse

Hold CTRL-tasten nede.
Trykk på + for å forstørre, eller - for å forminske.

Korona og smittevern

Klatresenteret åpner igjen 18. januar!

Tyrili Klatring åpner opp igjen mandag 18. januar. Alle planlagte kurs og grupper starter også opp igjen denne uka. Friske klatrere fra områder med lite koronasmitte ønskes velkommen. Dersom det blir nasjonale innstramminger eller lokale smitteutbrudd, kan det blir endringer på kort varsel.

Vi ber alle huske på de små, viktige tingene: Avstand, rene hender og besøksregistrering.

 

Kalender-jam ble Kalender-spam

Adventskalenderen fikk et virus, men vi gir ikke opp! Vi selvfølgelig spart på alle de nye bulderne, og nå får dere prøve dem. Det kommer en ny dato for innlevering av eksisterende scorecard, etterfulgt av en dato da vi trekker ut vinnere av premiene vi har på lur. Det blir også mulig å kjøpe scorecard for de som ikke rakk det før jul. Bare å glede seg! Husk at beta på alle kalender-buldre ligger på Instagram og Facebook

Årskort

Alle årskort er pr 19. januar forlenget med en måned, som følge av at vi har hatt stengt.

Håndhygiene 

Håndhygiene er et svært viktig smitteverntiltak på et klatresenter. Alle må sprite hender når de kommer og før man går. Bruk også håndsprit før og etter hver rute/bulder.

Avstand

Minimum 1 meter avstand gjelder også i klatresenteret. Det betyr blant annet at det alltid skal være minst en taurute i mellom deg og neste taulag. Ta hensyn! Ikke oppta en rute eller bulder i lang tid, men la andre slippe til. 

Vi har en antallbegrensning på 50 personer i hele senteret, og disse må fordeles med max 10 i andre etasje, 10 i kursrommet og 30 personer fordelt mellom tau og buldring i hovedrommet. 

Fordi vi har begrenset plass må foresatte og andre som ikke skal klatre betale inngang hvis de vil inn i klatresenteret. Prisen for følgebillett er 70 kr.

Besøksregistrering 

Hvis en smittesituasjon skulle oppstå hos en av våre besøkende, er vi pliktet til å fremlegge dokumentasjon på alle som har vært hos oss til samme tid. Vi må derfor kreve at alle fyller ut et kort skjema med navn og telefonnummer når dere kommer. Det er kun nødvendig å fylle ut et skjema pr familie.

Dataene som samles inn oppbevares i 14 dager, og kan kun utleveres til fylkeslege/fastlege eller annet helsepersonell som har ansvar for smittesporing i det aktuelle tilfellet.

NB: Registrering skal gjøres ved ankomst. Det skal ikke gjøres hjemme på forhånd. Dette for å unngå feil.

NB: Besøksregistrering er ikke forhåndsbooking av klatretid. 

Registrer besøk her.

Garderober

Garderobene kan brukes til skifting, men dusjene er stengt. Det kan være inntil 4 personer i jentegarderoben og 6 personer i guttegarderoben.

Hvis du er syk, hold deg hjemme

Hvis du har symptomer på luftveisinfeksjon kan du ikke komme til oss. Hold deg hjemme til en dag etter du er symptomfri.

Hvis du får symptomer innen 48 timer etter at du har vært hos oss, må du varsle oss på e-post, slik at vi kan vurdere om tiltak er nødvendig for våre ansatte. 

 

  • Skriv ut denne siden Skriv ut denne siden
  • Del på:

  • Tips en venn Tips en venn
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter

Tyrili Klatring - Tyrili Klatresystemer AS

Tyrili Klatresystemer AS        Org.nr: NO 983 610 617 MVA
Anders Johansens veg 10      Tlf: 47 47 40 03
2615 Lillehammer                 E-post: post@tyriliklatring.no

  • Gå til Facebook
Ansvarlig redaktør: Rune Osvold